Boks

Tyson Fury otkrio koliko snažno udara Francis Ngannou

O udarcu kojim je Francis Ngannou srušio Tysona Furyja u trećoj rundi njihovog međusobnog boksačkog okršaja nedavno u Saudijskoj Arabiji još će se neko vrijeme govoriti.

Premda je Kamerunac na kraju izgubio protiv Kralja Cigana, njegov će se boksački debi pamtiti po strašnom lijevom krošeu kojim je WBC-ova prvaka poslao u nokdaun.

Mnogi su vjerovali kako će Fury imati lagan zadatak protiv Ngannou, no Tysonovo lice nakon deset rundi bilo je dokaz da imao izuzetno tešku noć, a zaradio je i modricu na lijevom oku.

Britanski teškaš je tijekom karijere boksao protiv velikih nokautera poput Deontaya Wildera i Vladimira Klička, te dobro poznaje moć u njihovim udarcima.

U nedavnom je intervjuu Fury izjavio kako ustvari od Ngannoua nije osjetio njegove snažne udarce bez obzira na modrice na svom licu.

– Udara snažno, takav je bio i kroše u stražnji dio glave za nokdaun u trećoj rundi. Ali nije me baš pogodio s mnogo više snage – kazao je Tyson Fury.

A Fury može pričati što god želi je li osjetio Ngannouovu snagu ili ne, no njegovo lice nakon meča sve govori.

Kralj Cigana sigurno osjeća posljedice od meča, jer je i njegov dvoboj za apsolutnog prvaka protiv Oleksandra Usyka, koji je bio zakazan za 23. prosinca, odgođen za veljaču ili ožujak sljedeće godine.

Odgovori

Back to top button