Boks

Tyson Fury: Ngannou bi mi trebao ljubiti stopala zbog onoga što sam učinio za njega

Britanski teškaš Tyson Fury priprema za svoj meč protiv Oleksandra Usyka. Dvojica svjetskih prvaka će se 18. svibnja na priredbi u Saudijskoj Arabiji boriti u dvoboju za ujedinjenje pojaseva teške kategorije.

Kralj Cigana je svoj posljednju borbu imao krajem listopada prošle godine kada je u vrlo tijesnom meču pobijedio nekadašnjeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannou.

Kameruncu je to bio prvi profesionalni boksački meč u kojem je oduševio fanove, te se protiv WBC-ovog prvaka dobro držao svih deset rundi.

Posebno će se pamtiti treća runda kada je Ngannou snažnim udarcem poslao Furyja u nokdaun.

Tyson Fury je u posljednjem intervjuu naglasio kako ga nije briga tko će pobijediti u velikom meču između Joshue i Ngannoua koji će se u petak održati na priredbi u Rijadu.

– Bit će to sjajan dvoboj. Kada sam se borio protiv Ngannoua to je bilo smeće od meča, sudar različiti stilova. A stilovi čine borbu. Ne znam što su ljudi očekivali od njega prije našeg meča. Omjer naših udaraca trebao je biti 1000-1 za mene, trebao sam biti uvjerljiv favorit. Ali on je svima dokazao suprotno, što je za njega fantastično – istaknuo je Tyson Fury i nastavio:

– Učinio sam ga multimilijunašem i sad mu donosim još više novca, stoga bi mi trebao zahvaliti. Trebao bi kleknuti i ljubiti mi stopala zbog onoga što sam napravio za njega. Nije me briga što će se u petak dogoditi. Neka najbolji pobijedi, oni su vrh teške kategorije, zar ne? Svatko može pobijediti. Bit će odličnih mečeva i baš se radujem priredbi.

Odgovori

Back to top button