Boks

Tyson Fury najavio kako će opet varati Deontaya Wildera, te poručio: Ponovno ću ga razbiti

Deontay Wilder pokušat će 9. listopada u T-Mobile Areni u Las Vegasu vratiti pojas WBC-ova prvaka teške kategorije koji mu je početkom prošle godine oduzeo Tyson Fury.

Kralj Cigana je pobijedio prekidom u sedmoj rundi. Nakon što je izgubio pojas, Brončani bombarder je optužio Furyja za varanje.

Deontay Wilder i njegov brat Marsellos su nakon drugog dvoboja optužili Furyja za varanje, obojica su u svojim izjavama isticali kako je Fury u rukavici imao neki tvrdi predmet.

U nedavnom intervjuu Tyson Fury se osvrnuo na Wilderove optužbe.

– Ponovno ću varati i razbiti ga – istaknuo je Tyson Fury i dodao:

– Koliko sam ga razumio, ispada kako ću ja opet varati, jer on treba pobijediti. Nažalost, to se neće dogoditi. Ja sam tada imao potkove u rukavicama, ciganska posla. I opet ću to napraviti.

Wilder je nakon tog poraza iznio niz optužbi prema svom tadašnjem treneru Marku Brelandu kao i to da mu je nešto stavio u vodu koju je pio tijekom meča.

A osim što je optuživao Fury za varanje, razlog svog poraza vidio je i u teškom kostimu koji je nosio do ringa.

– Boksali smo ukupno 19 rundi, a on je bio uspješniji u samo dvije. No morate poštovati svakog tko navuče rukavice i uđe u borbu. Svatko želi pobijediti – kazao je Tyson Fury i zaključio:

– Wilder vjeruje u to što govori i on na neki način prodaje našu borbu. On treba pronaći način kako će me pobijediti. nadam se da je napredovao, jer ako nije imat ću relativno lagan posao.

Odgovori

Back to top button