Boks

Tyson Fury komentirao nedavni Joshuin verbalni obračun s pijanim studentima

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio video u kojem se britanski boksač Anthony Joshua verbalno obračunao sa skupinom studenata na Sveučilištu Loughborough koji su ga provocirali.

Naime, studenti koji su bili pod utjecajem alkohola dobacivali su mu dok je hodao pored zgrade.

Anthonyja je to poprilično naljutilo, te je otišao u sobu gdje su se nalazili studenti i očitao im bukvicu.

Naljutilo ga njihovo dobacivanje kako izbjegava borbu protiv Tysona Furyja.

– Pazite što govorite jer kada počnem razbijati vaše staklene čeljusti to se nikome neće svidjeti. Pazite što govorite jer ne znate tko mi to može prenijeti – govori Anthony Joshua na snimci.

Revanš za naslov svjetskog prvaka između Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue zakazan je za 23. srpnja.

Neporaženi Ukrajinac će braniti WBA (Super), IBF, WBO i IBO naslov teške kategorije koje je lani u rujnu osvojio pobjedom protiv Joshue.

A situaciju je iskoristio WBC-ov prvak Tyson Fury koji je u svom stilu još malo dolio ulje na vatru. Na svom je Twitteru poručio:

‘Tako djelujem i na one najbolje’.

Prošle je godine već bio dogovoren meč za ujedinjenje naslova između Tysona Furyja i Anthonyja Joshue, ali se Kralj Cigana morao boriti protiv Wildera. Joshua je boksao protiv Usyka i izgubio.

Fury je nakon nedavne pobjede protiv Whytea ponovio kako odlazi u mirovinu, ali čini se kako bi konačnu odluku mogao donijeti ovisno o ishodu meča između Anthonyja i Oleksandra.

Odgovori

Back to top button