Boks

Tyson Fury: Imam informacije o ‘prljavom’ Usyku, bio je na popisu nestalih

Ovog vikenda Tyson Fury boksa protiv Francisa Ngannoua i svi se nadaju kako će Kralj Cigana maksimalno profesionalno odraditi meč, te neće ugroziti nedavno najavljenu borbu za apsolutnog prvaka svijeta protiv Oleksandra Usyka.

Nakon neuspješnih pregovora ranije tijekom godine, dva prvaka teške kategorije nedavno su dogovorili okršaj za ujedinjenje naslova, koji bi se trebao dogoditi 23. prosinca u Saudijskoj Arabiji, no moguće je da se meč prebaci i za siječnju sljedeće godine.

Fury je u jednom od zadnjih intervjua istaknuo kako je nezadovoljan Usykovim angažmanom oko najveće borbe u karijeri, te je poručio kako se bivši apsolutni prvak u kruzer kategoriji našao ‘na popisu nestalih’.

– Usyk je zapravo prljavi, mali, ljigavi zafrkant. Znam nešto o tebi, ti mala kobasice, i to ću uskoro objaviti – rekao je Tyson Fury i dodao:

– To je stvarno veliko. Minutu ili dvije bio si na popisu nestalih, mala kobasice. Ali svejedno, znamo što se događa.

Kralj Cigana nije želio govoriti o čemu se radi, no to je dio ‘specijalnog rata’ kojim se on obično služi, samo što je sada ugovor potpisan i borba dogovorena.

Britanca u subotu čeka okršaj protiv Ngannouom, a očekivati je da se i Usyk pojavi uz ring. Bude li 23. prosinca potvrđen kao datum okršaja Fury – Usyk, tada će prvaci imati samo osam tjedana za pripreme.

Odgovori

Back to top button