Boks

Trillerov šef tvrdi kako Mike Tyson ne želi borbu protiv Evandera Holyfielda: Plaši se nokauta

Bivši svjetski prvak Mike Tyson se krajem prošle godine vratio u ring u ekshibicijskom meču protiv Roya Jonesa. Mnogi su nakon toga izrazili želju boriti se protiv Irona Mikea, jedan od njih je bio i Evander Holyfield.

Boksačka javnost ozbiljno se zagrijala za meč koji bi zaključio njihovu trilogiju, ali nešto je u pregovorima zapelo i borba se nije organizirala.

Holyfield je prvi put 1996. pobijedio tehničkim nokautom, a godinu kasnije Tyson je u uzvratnom okršaju diskvalificiran nakon ugriza za uho.

Mike Tyson je meč protiv Roya Jonesa imao na priredbi koju je organizirala Triller promocija. Boksačka legenda se nakon toga razišla s tom organizacijom te je pokrenula Mike Tyson’s Legends Only League.

U Trilleru su najavili tužbu protiv Irona Mikea bude li njegov meč organizirala neka druga promocija.

Trillerov šef Ryan Kavanaugh je otkrio kako su u promociji prvo željeli organizirati borbu između Tysona i Holyfield, a kako se Evander tada nije želio boriti uskočio je Jones, tvrdi i kako su potrošili milijune dolara kako bi organizirali taj meč.

Kavanaugh je nedavno izjavio kako se Mike Tyson zapravo ne želi boriti protiv Evandera Holyfielda.

– Mike Tyson želi dogovoriti borbu protiv Lennoxa Lewisa – kazao je Ryan Kavanaugh i nastavio:

– No netko mi je rekao da se on plaši Evandera Holyfielda. Spremni smo Mikeu isplatiti ogroman honorar pristane li na borbu za Dan zahvalnosti. Bila bi to jedna od njegovih najvećih zarada.

Kavanaugh se nada kako može nagovoriti Tysona na borbu protiv Holyfielda, a za to je primijenio i posebnu taktiku.

– Mike misli kako bi ga Evander mogao nokautirati. No dobio je ponudu, pa neka sam odluči. Zarada bi iša u dobrotvorne svrhe. Stvarno bi bilo odlično kada bi dogovorili meč, jer bi svima to odgovarala – zaključio je Ryan Kavanaugh.

Odgovori

Back to top button