Boks

Tony Bellew izabrao trenutačno najvećeg udarača na svijetu

Teška kategorija je puna sjajnih nokautera, a među njima je nekoliko odličnih udarača. Anthony Joshua je nokautirao 88,46 posto svojih protivnika, a Deontay Wilder je još uvjerljiviji (97,67 posto).

Svjetski prvak Tyson Fury je svoja četiri posljednja meča završio prekidom, dvaput je nokautirao Deontaya Wildera, pa Dilliana Whytea i Dereka Chisoru.

Nedavno je u društvo velikih udarača ušao i Zhilei Zhang koji drugi put u nizu nokautom pobijedio Joea Joycea, u prvom meču je to učinio u šestoj, a sada je pao već u trećoj rundi.

Bivši svjetski prvak Tony Bellew je u nedavnom intervjuu izjavio kako je trenutačno Deontay Wilder najveći nokauter na svijetu.

– Deontay Wilder je vjerojatno najveći udarač svoje ere, bez imalo sumnje – rekao je Tony Bellew, te usporedio ​​Wilderovu moć udarca s onim što posjeduju Joshua i Fury:

– Baš me zanima kako bi završilo da Joshua svom snagom udari Wildera. Morate se složiti sa mnom, AJ je daleko veći udarač od Tysona Furyja. A koliko je puta Fury srušio Wildera u toj trećoj borbi. Svi znamo da je Joshua bolji udarač.

A jedini način da saznamo tko je bolji, Wilder ili Joshua, je da njih dvojica konačno dogovore međusobni obračun.

Odgovori

Back to top button