Boks

Tommy Fury: Jake Paul nije na mojoj razini, nadam se da u mobitelu ima broj hitne pomoći!

Britanski boksač Tommy Fury (8-0, 4 KO) obećao je kako će 26. veljače na priredbi u Saudijskoj Arabiji pretući YouTube zvijezdu Jakea Paula (6-0, 4 KO).

Trebali su se oni i ranije boriti, no oba puta je meč otkazan.

Tommy je u prosincu 2021. otkazao meč zbog zdravstvenih problema, a lani mu je zabranjen ulazak u SAD zbog navodne povezanosti s irskim kriminalcem za kojim je u Americi raspisana tjeralica.

Mlađi brat WBC-ova prvaka teške kategorije Tysona Furyja obećao je prekinuti Paulov pobjednički niz.

Fury, kojeg neki smatraju autsajderom, prvi je boksač s kojim će se Paul boriti u karijeri.

Bivša Disneyeva zvijezda se u posljednja četiri meča borio protiv MMA veterana, dvaput je pobijedio Tyrona Woodleyja, Ben Askren, a u posljednjem meču, ali u listopadu, svladao je i brazilsku borilačku legendu Andersona Silvu.

– Poželio bih Jakeu Paulu sreću i neka još trenira. Nadam se da u mobitelu ima broj hitne pomoći na brzom biranju! – rekao je Tommy Fury za TMZ i nastavio:

– Razmišljao sam o tome posljednjih godina, jer sam profesionalni boksač. Jake Paul me često proziva, ali on nije na mojoj razini. Ne mogu dopustiti da se sa mnom tako poigrava i to mu želim dokazati. Hoću ga školovati, odvesti u rovove i tamo će se utopiti. Nema šanse protiv mene izdržati osam rundi u ringu.

Odgovori

Back to top button