Boks

Teškaš koji je bio u pregovorima za meč protiv Joshue kaže: Slomio bih mu bradu jednim udarcem

Organizatori su Joshui ekspresno pronašli protivnika i tako spasili veliku boksačku priredbu koja će se u subotu održati u londonskoj O2 Areni.

Bivši teškaški prvak Anthony Joshua boksat će protiv Roberta Heleniusa koji je uskočio kao zamjena za Dilliana Whytea koji je pao na doping testu.

Finski borac je tako AJ-u novi protivnik, te će mu to biti druga borba u samo tjedan dana. Naime, prošlog je vikenda je prekidom u trećoj rundi svladao Miku Mielonena.

A na popis potencijalni zamjena za Whytea nalazio se i Mahmoud Charr koji na kraju nije izabran. Nijemac je objasnio zbog čega nije ovaj put dobio priliku boriti se protiv Joshue.

– Rekao sam neka mi daju isti honorar koji je trebao dobiti Dillian Whyte i ja ću se boriti. A tko je zapravo Dillian Whyte? Ja sam bio posljednji WBA-ov prvak, nikada nisam izgubio potpuno sam spreman. Ja sam veći od Dilliana Whytea – kazao je Mahmoud Charr i dodao:

– No oni su tražili lakšeg protivnika. Vjerujte mi, tu se ne radi o nikakvom novcu. Mislim da Joshua nije spreman boriti se protiv mene i to je jedini problem. Da je pravi muškarac rekao bi – borit ću se protiv Charra. Znam kako bi mu jedan moj udarac slomio bradu. Joshua više nije jak, zna da je mentalno slomljen.

Odgovori

Back to top button