Boks

Talijani gosti BK Torcide, dolazi i Hajdukov trener Paolo Tramezzani

Talijanska boksačka reprezentacija stiže u Split u srijedu navečer, 24. ožujka i bit će smještena u hotelu As. U hotelu Mondo u četvrtak, u 12.30 sati održat će se tiskovna konferencija, a u istom hotelu predvečer će se održati službeno vaganje uz strogo poštivanje svih epidemioloških mjera, kao i na meču u ŠC Gripe u petak, 26. ožujka od 17 sati, piše na službenoj stranici HBS-a.

Talijanski boksači u četvrtak, 25. ožujka bit će gosti Boksačkog kluba Torcide na Poljudu. Tu će odraditi glavni trening uoči meča u Splitu, a domaćini će im biti ambiciozni “torcidaši” i glavni trener Dražen Burić, višestruki bivši prvak u teškoj i superteškoj kategoriji, koji je sa svojim boksačima nedavno prvi put vrlo uspješno nastupio u borbama za medalje na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske.

Talijansku reprezentaciju na treningu u BK Torcida doći će pozdraviti prvi trener Hajduka Paolo Tramezzani sa svojim članovima stožera, a talijanski stručnjak izrazio je i želju da sa suprugom bude nazočan na meču Hrvatska – Italija u petak, 26. ožujka od 17 sati u velikoj dvorani ŠC Gripe.

Hrvatski boksački savez učinit će sve da popularni Hajdukov trener sa suprugom uživa u reprezentativnim borbama, dakako, uz svu potrebnu proceduru i poštivanje epidemioloških mjera za odvijanje sportskih natjecanja (ograničen broj osoba, bez publike….)

Hrvatski boksački savez zahvaljuje BK Torcidi i treneru Buriću na iskazanom domaćinstvu Azzurrima i osiguravanju svih uvjeta za trening talijanske boksačke reprezentacije u njihovom klubu na Poljudu.

Odgovori

Back to top button