Boks

Shakur Stevenson ističe kako bi Terence Crawford, pobjedi li Canela, postao najveći u povijesti

Uvijek se mogu voditi rasprave o najboljima u povijesti bilo da se radi o boksu, MMA-u ili nekom drugom borilačkom sportu.

Svatko iz nekog razloga može izabrati svog favorita i reći da mu je taj najbolji svih vremena.

A neporaženi američki boksač Shakur Stevenson nedavno je izjavio kako je jedan borac vrlo blizu da ga se proglasi najvećim u povijesti.

– Dovoljno je da sam u blizini Terencea Crawforda i da mogu osjetiti njegovu energiju, to me silno motivira – rekao je Shakur Stevenson i nastavio:

– Bud je oduvijek bio velik borac, ali ga većina dugo nije primjećivala. Inspirira njegova veličina i pokušavam dosegnuti njegovu razinu. On bi mogao biti najveći svih vremena. Bude li pobijedio Canela Alvareza, tada će svima biti jasno što želim reći. Nakon te pobjede više ništa ne treba napraviti.

Prvak velter kategorije Terence Crawford je krajem srpnja svladao Errola Spencea Jr.-a i ujedinio sve pojaseve, bila mu je to 40. pobjeda u karijeri.

Odluči li se Bud na meč protiv Canela, tada će preskočiti dvije težinske kategorije i pokušati ujediniti pojaseve u supersrednjoj kategoriji. Bio bi to nevjerojatan pothvat.

Odgovori

Back to top button