Boks

Poznat program priredbe koju 18. svibnja predvodi meč između Furyja i Usyka

Sedam tjedana ostalo je do dugo očekivanog obračuna za ujedinjenje naslova teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Priredba će se održati 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji, a sada je poznat i cijeli program fantastične boksačke priredbe.

Meč između Furyja i Usyka će nakon 25 godina od trijmfa Lennoa Leiwsa ponovno dati apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji.

Dvojica neporaženih prvaka trebali su se boriti u veljači, ali Kralj Cigana na treningu zadobio posjekotinu iznad oka te je otkazao meč.

Kako bi spriječili još neku odgodu meča, organizatori su objavili kako će sljedećeg koji otkaže meč kazniti s deset milijuna dolara.

Sada je potvrđen i ostali dio programa boksačkog spektakla u Rijadu.

Jai Opetaia se bori protiv Mairisa Briedisa za upražnjenu IBF titulu u kruzer kategoriji, do Joe Cordina brani svoj IBF naslov u super-perolakoj kategoriji protiv Anthonyja Cacacea.

Dodana je i nova borba koja prethodno nije bila zakazana za veljaču, a to je meč u teškoj kategoriji između Agita Kabeyela i Franka Sancheza.

Na programu su se našli i mečevi Sergej Kovalev protiv Robina Safara, Mark Chamberlain protiv Joshue Wahema, Moses Itauma protiv Ilje Mezeceva… Ostale borbe možete vidjeti OVDJE.

Odgovori

Back to top button