Boks

Pogledajte kako se Filip Hrgović priprema za meč protiv Kineza Zhanga

Filip Hrgović (14-0) priprema se za svoj najveći meč u karijeri. Najbolji hrvatski boksač nastupit će 7. svibnja na spektaklu u Las Vegasu protiv Kineza Zhileija Zhanga (23-0-1).

Njihov okršaj bit će sunaslovna borba velike priredbe koju predvodi dvoboj Canela Alvareza i Dmitrija Bivola.

Hrgović i Zhang borit će se u eliminacijskom meču za IBF-ova izazivača čiji je pojas trenutačno u vlasništvu Oleksandra Usyka.

Hrvatski teškaš je nedavno otkrio kako svoj profesionalni put nastavlja s novim trenerom Yousefom Hasanom. Filip će dio priprema imati u Zagrebu.

– Uvijek se pripremam kao da idem na najtežeg protivnika. Mislim da ću i sada pokazati svježinu u kasnijim rundama. Dobro sam kondicijski pripremljen i sigurno neću u početnim rundama ići na otvorenu izmjenu udaraca s protivnikom – kazao je nedavno Filip Hrgović, a onda se još malo osvrnuo na svoju formu:

– Nisam u zadnjih 16 godina imao duži odmor od tri do četiri tjedna i to aktivni odmor. Toga nema kod mene, uvijek krećem u održavanje forme brzo poslije borbe, nakon odmora. Mislim da mi je to najveća prednost. Mislim da se to vidi i vidjet će se još više.

El Animal je na svojim društvenim mrežama objavio video s priprema ispod kojeg je napisao:

‘Disciplina, predanost, ustrajnost, strpljivost, naporan rad. Sve zasebno ne čini razliku, ali sve zajedno čini pobjednika’.

Odgovori

Back to top button