Boks

Paul ne želi meč protiv Tommyja Furyja, a Conoru je poručio: Prvo se otrijezni, pa se možemo boriti

Još se ni tinta nije osušila na papiru, a Jake Paul je već dobio ponude za sljedeću borbu. YouTube zvijezda je prije nekoliko dana u boksačkom okršaju pobijedila bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleyja i tako stigla do četvrtog trijumfa u profesionalnoj karijeri.

Nakon meča Woodley je tražio revanš, a Youtuber mu je poručio da prije nego što razgovaraju o potencijalnom uzvratnom meču mora si negdje na tijelu tetovirati: ‘Volim Jake Paula’.

Mnogi iz svijeta borilačkog ostavili su svoj komentar na Twitteru, a Paul im je brzo odgovorio, prvo Nateu Diazu, a potom i Conoru McGregoru.

Slavni Irac je na Twitteru napisao: ‘Slinim’, a Youtuber mu je uzvratio:

– Na putu smo k mnogo većim borbama. Conor trenutačno ima važnijeg posla. Ja imam pet pobjeda u nizu (ima ih četiri, op.a.). Prvo treba prestati piti, ostaviti se votke ili čega već, otrijezniti se i vratiti u dvoranu. Onda se možemo boriti.

YouTube zvijezda je potom usporedio Tyrona Woodleyja i Conora McGregora.

– Nema šanse da Conor udara jače od Woodleyja. Mislim da je Tyron teži protivnik od njega, a Conor je na putu prema dolje, dok ja idem prema gore – poručio je Jake Paul.

Nema sumnje kako bi borba protiv McGregora i Paula prodala mnogo prijenosa, ali pitanje je kakvi su Conorovi planovi kada zaliječi nogu.

Na nedavnoj priredbi Tommy Fury, polubrat mnogo slavnijeg Tysona Furyja, pobijedio je Anthonyja Taylora, a nakon meča je prozvao Jakea Paula. I njemu je Youtuber brzo odgovorio.

– Imao je priliku pokazati što zna i nije iskoristio. Njegov nastup protiv mog sparing partnera bio je bez veze. Svaka čast Anthonyju Tayloru, čvrst je borac, a Tommy Fury bi trebao biti opaki momak iz legendarne boksačke loze – kazao je Jake Paul i zaključio:

– Ja sam ga angažirao da bude ovdje i dao mu priliku. Borba protiv Tommyja bila bi mi lakša nego ovaj meč s Tyronom. Prošao bih kroz njega. No želim mu poručiti da svojoj djevojci kaže neka mi prestane slati poruke. A borba protiv Tommyja bila

Odgovori

Back to top button