Boks

Oscar De La Hoya ne žali što se nije borio protiv Vitora Belforta: Završio bih kao Holyfield

Bivši svjetski boksački prvak Oscar De La Hoya (49) prošle je godine najavio povratak u ring. U rujnu je trebao na priredbi u Los Angelesu boksati protiv Vitora Belforta, ali je otkaza meč nakon što je obolio od Covid-19.

Nakon što se oporavio, Golden Boy je shvatio kako to više nije za njega.

– Više ne osjećam tu želju za borbama. Mnogo sam trenirao i došao sam do te razine na kojoj sam želio biti, samo sam se tome posvetio. A sada shvaćam da me je to apsolutno iscrpilo – kazao je prije nekoliko mjeseci Oscar De La Hoya.

Boksačka legenda se u nedavnom intervjuu osvrnula na potencijalnu borbu protiv Vitora Belforta, smatra kako je mogao loše proći u tom meču.

– On je jako talentiran. I bez obzira koliko imamo godina i dalje možemo udarati, pa nokautirao je Holyfielda. Mislim da sam i ja mogao tako završiti. Bio sam u sjajnoj formi. Tijekom sparinga sam primao mnogo udaraca i bio sam uporan. Vjerovao sam da ja to mogu, ali sam se prevario – kazao je Oscar De La Hoya i zaključio:

– Drago mi je da se nisam borio protiv Belforta. Vjerujem da se sve događa s nekim razlogom. Sada se mogu u miru opustiti, te promovirati i voditi svoje borce.

Odgovori

Back to top button