Boks

Noa Ježek pobjednički se vratio u ring nakon šest mjeseci, Patrik Licul najbolji boksač revije u Puli

U pulskoj sportskoj dvorani Pattinaggio, održana je 3. boksačka revija Kup Sjevernog Jadrana ‘Aldo Buršić’ u čast pokojnog legendarnog boksača, trenera i predsjednika BK Pule iz najvećih dana, piše na službenoj stranici HBS-a.

Za najboljeg boksača trećeg Memorijala Alde Buršića proglašen je Puljanin Patrik Licul, a za najboljeg tehničara Ivan Božac (Pula).

Nakon polugodišnje stanke zbog oporavka u ring se uspješno pobjedom vratio brončani Noa Ježek s Europskog prvenstva U-22 u Poreču. Mladi boksač Titan Gyma uvjerljivo je jednoglasnom odlukom svladao Milana Marjanovića iz zagrebačke Lokomotive.

Pobjede su u kvalitetnim mečevima upisali i mladi reprezentativci Marko Ramljak iz Rijeke u teškoj kategoriji do 86 kg protiv talijanskog boksača Andree Hervatina iz Trsta, te Puljanin Patrik Licul u lakoj kategoriji protiv Ivana Ante Gregurića iz zagrebačkog Leonarda.

U konkurenciji mlađih seniora reprezentativac Gabriel Debanić iz zagrebačke Leone bio je bolji od Mare Obrovca iz Titan Gyma, dok je Riječanin Leon Buzik boksao neodlučeno protiv domaćeg Puljanina Sanija Čavalića.

Pulski senior Ivan Božac pobijedio je u kategoriji do 63,5 kg Luku Hrustića iz Leonarda Zagreb, u juniorskom meču Puljanin Denis Mezulić pobijedio je Mateja Mortona iz Leone Zagreb, a Luigi Šalov (Pula) u mlađim seniorima Marka Gvozderca iz Rijeke.

Rezultati:

JUNIORI 63 kg DENIS MEZULIĆ (PU) – MATEJ MORTON (LEONA) 2:0
MLAĐI SENIORI 80 kg LUIGI ŠALOV (PU) – MARKO GVOZDERAC (RI) 2:0
MLAĐI SENIORI 80 kg SANI ČAVALIĆ (PU) – LEON BUZIK (RIJEKA) 1:1
MLAĐI SENIORI 75 kg GABRIEL DEBANIĆ (LEONA) – MARO OBROVAC (TITAN) 2:0
SENIORI 75 kg NOA JEŹEK (TITAN) – MILAN MARJANOVIĆ (LOK) 2:0
SENIORI 86 kg MARKO RAMLJAK (RI) – ANDREA HERVATIN (ITA) 2:0
SENIORI 63,5 kg IVAN BOŽAC (PU) – LUKA HRUSTIĆ (LEO) 2:0
SENIORI 60 kg PATRIK LICUL (PU) – ANTE IVAN GREGURIĆ (LEO) 2:0

Odgovori

Back to top button