Boks

Ngannouov trener tvrdi kako će Francisu biti lakše protiv Joshue nego što je to bilo s Furyjem

Francisa Ngannoua nakon svog sjajnog boksačkog debija protiv Tysona Furyja čeka novi izazov. Kamerunac će 8. ožujka boriti protiv bivšeg dvostrukog prvaka Anthonyja Joshue.

Britanski boksač je za mnoge veliki favorit u tom meču, no ima i onih koji smatraju kako Ngannou ima itekakve šanse, te svojom ogromnog snagom može zaprijetiti svakom protivnik.

A dokaz tome je i meč protiv Kralja Cigana u kojem je bez obzira na poraz ostavio sjajan dojam, čak je u trećoj rundi WBC-ova prvaka poslao u nokdaun.

Ngannouov trener Eric Nicksick vjeruje kako će Francis biti još bolji i spremniji šokirati boksački svijet.

– Ne želim da ispadne kako se Joshuu može lakše nokautirati nego Furyja, ali AJ stilski odgovara Francisu, koji ga može lako pronaći. Tyson se sjajno kreće, dobro se snalazi u kutevima i odlično izbjegava udarce. Baš zato smo Francisu govorili da mu ograniči kretanje – kazao je Eric Nicksick i nastavio:

– Vjerujem da će Joshua biti više u Ngannouovom dometu. On je discipliniran borac koji se skriva iza prednjeg direkta. Ali osjećam da će ga Francis mnogo lakše pronalaziti. Ngannou ga neće trebati naganjati po ringu i skraćivati distancu.

Odgovori

Back to top button