Boks

Ngannou uoči meča s Joshuom ističe kako ne razmišlja o pojasevima već se želi samo boriti

Francis Ngannou ističe kako on i Anthony Joshua imaju različite ciljeve uoči svog međusobnog obračuna 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji – on želi suze, a ne naslove.

Veliki teškaški okršaj u Rijadu bit će dvoboj dvojice snažnih boraca, jedan želi ponovno doći u priliku postati svjetski prvak, a drugom će to biti tek drugi profesionalni boksački meč.

Saudijci su domaćini boksačkog spektakla i žele da pobjednik dobije priliku boriti se protiv boljeg iz dvoboja između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka koji 18. svibnja boksaju za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije.

Bivši UFC-ov prvak Ngannou, koji je u svom boksačkom debiju protiv Furyja oduševio fanove, uopće ne razmišlja o pojasevima, njegova je želja samo boksati.

Francis je uoči meča protiv Joshue za DAZN izjavio kako je njegov cilj pobijediti u sljedećoj borbi.

– Naravno da želim pobijediti, ali za nju se želim boriti. Ne tražim pobjedu, ako do nje mogu samo tako doći, onda to nije to – rekao je Francis Ngannou i naglasio:

– Stvarno se želim boriti. Jer kada se boriš, pa i ako izgubiš, ljudi te žele ponovno gledati. Takav je sport. Uvijek će jedan pobijediti, a drugi izgubiti. No treba im gubitnik kako bi od njega napravili pobjednika. Za tango je potrebno dvoje.

Odgovori

Back to top button