Boks

Milas se nakon poraza od Yoke javio fanovima: ‘Nadam se da vas nisam osramotio‘

Petar Milas je nakon 15 pobjeda doživio prvi poraz. Hrvatski boksač je na priredbi u Parizu nokautom pred kraj sedme runde izgubio protiv bivšeg olimpijskog pobjednika i svjetskog amaterskog prvaka Tonyja Yoke (11-0-0, 9 KO).

Francuz je od početka meča kontrolirao sredinu ringa i svojim dužim rukama sjajno držao distancu. I Petar je imao svojih trenutaka, te se dobro držao u prvih šest rundi.

Yoka je u meč ušao 7,5 kilograma teži od Milasa što je također pravilo razliku u borbi, njegovi udarci bili su snažniji i precizniji.

Francuski boksač je od početka strpljivo gradio pobjedu, a Milas je nakon šeste runde do trijumfa mogao doći jedino prekidom.

Nažalost, to je učinio Tony odmah u nastavku. Yoka je nakon lijevog krošea i sjajne kombinacije srušio Milasa na tlo, a to je ponovio i pred kraj sedme runde kada je sudac prekinuo borbu.

Petar se javio fanovima putem Instagram storyja:

‘Mogu samo reći da sam dao sve od sebe, a jedan udarac nažalost je dovoljan u boksu. Dvije godine bez meča, Yoka prvi protivnik, takve prilike ne pružaju se svaki dan u životu.

Samo moj tim i ja znamo da se ovaj meč ne odbija i da nam je bio jedina prilika da izađemo iz svega što nam se događalo zadnje dvije godine. Nadam se da vas nisam osramotio jer to je jedino što mi je bitno.

Nisam se došao prošetati kroz ovaj meč, već ostaviti muda u ringu protiv jednog velikog projekta u kojeg je sve uloženo. Ispred mene jako je mnogo toga, rada, boljih uvjeta i naravno najboljih godina za super teškaša.

Hvala vam na svoj podršci. Kao što sam vam i rekao, najbitnije mi je da sam ostavio muda u ringu i da vas nisam osramotio’.

Odgovori

Back to top button