Boks

Mike Tyson uskoro ponovno u ringu, a protivnik bi mu trebao biti youtuber Logan Paul

Boksačka legenda Mike Tyson lani se u studenom, nakon 15 godina pauze, vratio u ring. Suparnik u ekshibicijskom dvoboju bio je Roy Jones mlađi, a na kraju nije bilo pobjednika.

U meč koji je trajao osam rundi 55-godišnji Iron Mike ostavio je dobar dojam, a nakon borbe je najavio još takvih sličnih ekshibicija.

Ove je godine to preskočio, a sada kruži vijest kako bi se ponovno u ringu mogao pojaviti u veljači sljedeće godine.

Naime, prema brojnim izvorima navodno je dogovorena borba između Mike Tysona i youtubera Logana Paula.

Još prije nekoliko mjeseci stariji brat nešto poznatijeg youtubera Jake Paula istaknuo je želju boksati protiv Mike Tysona.

– Razgovarao sam s odvjetnikom i on mi kaže: Nema šanse, Tyson će ti otkinuti glavu – kazao je Logan Paul i dodao:

– A onda sam mu odgovorio: Čovječe, pa prošao sam kroz sve to, borio se protiv Floyda. Ne možete mi reći da ne mogu pobijediti Mikea Tysona. Pa on je tako star.

A bivši svjetski prvak je početkom mjeseca u svom podcastu ugostio repera Freddieja Gibbsa. U njihovom razgovoru Tyson se dotaknuo braće Paul.

– To je borba koja jamči veliku zaradu. Takve borbe stvaraju novac. Pa tu braću Paul prati 35 milijuna ljudi. Naravno da bih se borio protiv njih, a i oni bi se vjerojatno borili protiv mene. Stotine milijuna dolara bi zaradili, a njih nije briga hoće li dobiti batine za taj novac – rekao je Mike Tyson.

Izgleda kako se obojici želja mogla vrlo brzo ispuniti.

Odgovori

Back to top button