Boks

Mike Tyson ističe kako Fury odlično koristi status slavne osobe i želi samo dobro zaraditi

Pred Tysonom Furyjem je nekoliko zanimljivih mjeseci. Jedan od najboljih boksača teške kategorije bori se 28. listopada u Saudijskoj Arabiji protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua, a onda bi krajem ove ili u siječnju sljedeće godine na istom mjestu trebao boksati protiv Oleksandra Usyka u borbi za ujedinjenje pojaseva.

Mnogi boksački fanovi smatraju kako Kralja Cigana čeka lagan zadatak, no Francisov trener Mike Tyson vjeruje kako Kamerunac ima šanse iznenaditi u meču, jedan udarac bio bi dovoljan za trijumf.

No nakon što se doznalo kako je Fury dogovorio borbu protiv Ngannoua u medijima su se pojavile kritike na račun britanskog boksača, koji u tom dvoboju neće braniti pojas WBC-ova prvaka.

Boksačka legenda Iron Mike ističe kako Fury odlično koristi status slavne osobe.

– Mediji ga obožavaju i on samo koristi status slavne osobe. Zašto bi uvijek trebao ići preko boksačke administracije? Mogu mu dati malo vremena da još nešto zaradi, pa treba uzdržavati obitelj – kazao je Mike Tyson i dodao:

– Jednom je rekao da ga puste kako bi napravio nešto drugo, a kada dođe vrijeme onda će boksati. Poručio je i kako se neke osobe trebaju skloniti iz njegovog života. Fury nije najbolji svih vremena, ali je vrlo visoko na toj ljestvici. On još može mnogo toga učiniti.

Odgovori

Back to top button