Boks

Mike Tyson će sudjelovati i u pripremama Ngannoua za meč protiv Joshue

Francis Ngannou je krajem listopada prošle godine debitirao u boksačkom ringu protiv WBC-ovog prvaka Tysona Furyja.

Kamerunski udarač je svojim nastupom oduševio boksačke fanove, ali i zadao malo glavobolje Kralju Cigana.

Naime, Ngannou se pokazao kao ravnopravan protivnik, a čak je u trećoj rundi Furyja poslao u nokdaun.

Neporaženi britanski boksač je od tog trenutka je ozbiljnije shvatio meč, te je rutinski skupljao bodove za tijesnu pobjedu podijeljenom odlukom sudaca.

Nekadašnji UFC-ov prvak je za taj meč imao pomoć Mikea Tysona, a boksačka legenda sudjelovat će i u pripremnom kampu za borbu protiv Anthonyja Joshue.

Ngannou i AJ dogovorili su boksački okršaj na deset rundi na spektaklu koji će se 8. ožujka održati u Saudijskoj Arabiji.

– Mike Tyson će sudjelovati i u ovim pripremama. Mora mu biti u kutu, jer imao je ogroman utjecaj na Francisa da boksa s najboljima. Pripremao je Predatora, a osim sjajnih treninga i instrukcija bio je i veliki motivator. Kad se Tyson pojavio, Ngannou je bio poput djeteta koji se sprema otvoriti božićne darove – rekao je Francisov trener Dewey Cooper i dodao:

– Francis želi da Mike Tyson ponovno bude uključen u priprema. Ispunit će mu sve želje. Nadam se da će ponovno imati dobre pripreme i još više nadopuniti boksačke vještine i tehniku. Vjerujem da će biti bolji nego u meču protiv Furyja, u to sam siguran. Ngannou će biti maksimalno spreman za meč protiv Joshue.

Odgovori

Back to top button