Boks

Menadžer odličnog Kubanca tvrdi: Frank Sanchez bi uskoro mogao dobiti priliku boriti se s najboljima

Neporaženi kubanski boksač 29-godišnji Frank Sanchez ima 19 profesionalnih pobjeda i krupnim koracima grabi prema vrhu na ljestvicama najboljih svjetskog teškaša.

Sanchez se prošlog mjeseca borio protiv Efea Ajagbe, a njihov je meč bio na programu boksačkog spektakla koji su predvodili Tyson Fury i Deontay Wilder.

Kubanac je pobijedio Nigerijca te mu tako nanio prvi poraz u karijeri. Nedugo nakon trijumfa je dogovorio svoju sljedeću borbu.

Naime, Frank Sanchez će nastupiti na Novu godinu na priredbi u Miamiju koju predvodi meč između Charlesa Martina i Luisa Ortiza, a njegov protivnik će biti Portorikanac Carlos Negron. Sanchezov menadžer Mike Borao vjeruje kako Frank može boksati protiv najboljih.

– Jedan je od najaktivnijih boksača visoke klase koji nastupa na velikim priredbama. Njegov je uspon vrhunski i veliki je talent – kazao je Mike Borao i dodao:

– Frank Sanchez bez problema može već danas boksati protiv Tysona Furyja. No treba i dalje nastaviti pobjeđivati i graditi put k vrhu. Samo tako može doći u poziciju postati izazivač za naslov. Sigurno će dočekati svoj red, a to ni moglo biti brzo. Kad Frank dobije priliku boriti se za pojas, tada će postavi svjetski prvak.

Odgovori

Back to top button