Boks

Manny Pacquiao dobio ponudu za meč protiv legendarnog britanskog boksača

Manny Pacquiao je još uvijek je tražen. Filipinska boksačka legenda se tijekom karijere borila protiv mnogih poznatih boraca, no jedan nedostaje na njegovom popisu popisu – Amir Khan.

Oni su sparirali nekoliko rundi tijekom treniranja u Freddie Roach’s Wildcard dvorani, ali do prave borbe njih dvojice nikad nije došlo bez obzira na to što su obojica bili u velter kategoriji.

Pacquaio (62-8-2, 39 KO) je svoju posljednju borbu u velter kategoriji imao u kolovozu 2021. kada je izgubio protiv Yordenisa Ugasa, a nakon toga se nije službeno umirovio.

Filipinac je istaknuo želju za povratkom, ali i nastup na Olimpijskim igrama sljedeće godine u Parizu. Još se ne zna Mannyjev sljedeći potez, no britanski boksač mu je poručio da bi vrlo rado s njime ušao u ring.

– Mnogo se priča, a malo se toga napravi. Postoji interes s obje strane. Mannyjev tim želi meč, a Saudijci bi to rado organizirali. Bila bi to sjajna predstava. Borba s Mannyjem bi me definitivno motivirala. Mislim da bi bio savršen – rekao je Amir Khan i dodao:

– Mnogo smo sparirali, znamo dosta jedan o drugom. Moja zadnja borba protiv Kella nije bila najbolja borba za kraj karijere. Osjećam da sam mnogo bolji od toga.

Odgovori

Back to top button