Boks

Luis Ortiz spreman za meč protiv Andyja Ruiza: Začepit ću mu usta

Kubanac Luis Ortiz u ring se vratio na Novu godinu kada je na priredbi u Hollywoodu na Floridi prekidom u šestoj rundi pobijedio Amerikanca Charlesa Martina.

King Kongu je to bila 33. pobjeda u karijeri i druga u nizu nakon poraza protiv Deontaya Wildera u studenom 2019. godine.

U međuvremenu je nokautom za samo 45 sekundi svladao Alexandra Floresa.

Kubanski boksač će sljedeći meč imati 4. rujna u Crypto Areni u Los Angelesu protiv Andyja Ruiza.

– Maksimalno sam posvećen treninzima i to me trenutačno jako motivira. Spreman sam odmah ući u ring i već sutra bih se mogao boriti. Rekli su mi neka samo treniram za meč protiv Andyja. Spreman sam mu začepiti usta, kao i njegovom ocu – istaknuo je Luis Ortiz.

Andy Ruis je 1. svibnja prošle godine sudačkom odlukom pobijedio Chrisa Arreolu. U svojim izjavama često podbada Kubanca kojemu taj stil govora očito ne odgovara.

– Vjerujem u sebe i ne idem u ring zbog novca. Želim ispuniti svoje snove, a to je naslov svjetskog prvaka. A Andy je previše egoističan i to u ovom sportu ne funkcionira – naglasio je Luis Ortiz i podvukao:

– Morate dobro trenirati, biti disciplinirani i snažno udarati, samo tako možete uspjeti. Spreman sam ga pobijediti. Zdrav sam i ispunjen energijom. Strastveniji sam od Ruiza i volim boksati.

Odgovori

Back to top button