Boks

Luis Ortiz bi odjednom boksao s našim Filipom: Spreman sam se boriti protiv Hrgovića

Početkom siječnja je IBF nudio boksačima sa svoje ljestvice okršaj protiv Filipa Hrgovića u meču koji bi bio dvoboj za izazivača. ponudu je dobio i Kubanac Luis Ortiz koji je 1. siječnja pobijedio Amerikanca Charlesa Martina.

No njegov menadžer Jay Jimenez je izjavio kako King Kong ne može prihvatiti meč protiv Hrgovića zbog prijeloma šake.

U međuvremenu je Ortiz zaliječio ozljedu te se vratio treninzima.

Borba u eliminatoru za IBF-ova izazivača mu je propala, a sada 7. svibnja može biti samo u gledalištu T-Mobile Arene u Las Vegas, gdje se sprema pravi boksački spektakl.

Naš Filip Hrgović i Zhilei Zhang boksat će u sunaslovnoj borbi priredbe koju predvodi okršaj između Canela Alvareza i Dmitrija Bivola.

– King Kong se vratio! Ovaj tjedan počinjem trenirati. Moja rehabilitacija je sada završena. Spreman sam za svakoga, a mogu se boriti i protiv Filipa Hrgovića – kazao je Luis Ortiz, koji vjerojatno nije očekivao da će Hrgovićev meč protiv Zhanga biti predborba Canelu i Bivolu:

– Ne bude li on mogao, onda mi dajte bilo koga iz vrha. Čuo sam da Anthony Joshua traži protivnika. Bila bi mi čast boriti se protiv njega dok čeka Usyka, koji trenutačno brani svoju lijepu zemlju. Moje molitve su upućene braći Kličko i čitavom ukrajinskom narodu.

Možemo samo dodati: King Kong je zakasnio!

Odgovori

Back to top button