Boks

Logan Paul želi boksati protiv Mikea Tysona: Pa on je tako star

Youtuberu 26-godišnjem Loganu Paulu su porasla krila nakon što je prije dva tjedna boksao u ekshibicijskom meču protiv legendarnog Floyda Mayweathera. Logan je izdržao svih osam rundi protiv neporaženog svjetskog prvaka, a borba je na kraju završila bez pobjednika.

Floyd je tijekom borbe uputio 107 udaraca, dvostruko manje od Youtubera (217), ali su zato njegovi bili precizniji. No niti jedan nije bio dovoljno snažan da sruši Logana.

– Bio je bolji nego što sam mislio! – kazao je Floyd Mayweather nakon borbe.

YouTube zvijezda ohrabrena posljednjom borbom i reakcijama fanova u svom je ‘Impaulsive’ podcastu otkrio je svoje ambicije – želi boksati protiv Mikea Tysona.

– Razgovarao sam s odvjetnikom i on mi kaže: Nema šanse, Tyson će ti otkinuti glavu – kazao je Logan Paul i dodao:

– A onda sam mu odgovorio: Čovječe, pa prošao sam kroz sve to, borio se protiv Floyda. Ne možete mi reći da ne mogu pobijediti Mikea Tysona. Pa on je tako star.

Iron Mike je 29 godina stariji od Logana, no u svojoj povratničkoj borbi prošle godine protiv Roya Jonesa Jr. je pokazao kako još ima snage u njegovim udarcima.

Borba protiv Jonesa završila je neodlučeno, a Tyson je pogodio 30 udaraca više od protivnika (67-37). Logan Paul sigurno misli ozbiljno kada spominje Mikea Tysona, no da li mu je to baš pametno…

Odgovori

Back to top button