Boks

Lana Paljušić europska doprvakinja na prvenstvu mlađih seniorki u Poreču

Hrvatska reprezentativka, prava ratnica, naša lavica Lana PALJUŠIĆ osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu mlađih seniorki u Poreču, piše na Facebook stranici HBS-a.
.
Lani je zlato izmaknulo tek sudačkim preglasavanjem, nakon tijesnog ishoda 3:2 i dodatne provjere Bout Review za konačnih 4:3 za Grkinju PANAGIOTU KOUZILOU.

SVE ČESTITKE LANI ZA ŽESTOKI MEČ KAKAV DUGO NIJE VIĐEN U ŽENSKOJ KONKURENCIJI, ZA OKRŠAJ BEZ MILOSTI ZA ZLATO PROTIV AKTUALNE PRVAKINJE EUROPE!

Presudile su nijanse, sudačko preglasavanje i provjeravanje koje je otišlo na stranu Grkinje nakon što je naša boksačica ušla s bodovnom prednošću u treću rundu koje je moglo biti i izraženije s obzirom na to da su suci prvu rundu dodijelili Grkinji s 3:2.

Drugu je dobila Lana zasluženo s čistih 5:0, a ostaje žal za prvom rundom u kojoj je također bila konkretnija, bolja suparnica.

Lana je nošena gromoglasnim navijanjem tribina dala maksimum od maksimuma, borila se do zadnjeg atoma snage, premda je još prije tri tjedna njezin nastup bio upitan zbog bolesti.

Odgovori

Back to top button