Boks

Joshua protiv Hrgovića? Eddie Hearn ima rezervni plan propadne li meč protiv Tysona Furyja

Promotor Eddie Hearn otkrio je rezervni plan za sljedeću borbu Anthonyja Joshue u prosincu ne budu li uspjeli dogovoriti meč protiv Tysona Furyja.

Hearn kaže da želi odabrati ozbiljnog protivnika za sljedeći meč protiv Joshue, a među potencijalnim kandidatima našao se i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović, prenosi boxingnews24.

Hearnovi potencijalni kandidati za meč protiv AJ-a su: Filip Hrgović, Zhilei Zhang i Otto Wallin.

Vlasnik Matchrooma je spremio još nekoliko imena, ali ga je voditelj DAZN-a prekinuo, te nije dobio priliku završiti svoj popis potencijalnih protivnika za Joshuinu borbu u prosincu.

Od boraca koje je Hearn naveo, sve su to potencijalno opasne borbe za Joshuu jer imaju snagu i veličinu.

A da bi se Joshua borio protiv bilo kojeg od spomenute trojice, morat će imati dobru obranu jer bi mogao biti nokautiran.

– On ne bi želio laganu borbu i nježan dodir. Mislim da to ne bi na njega dobro djelovalo – rekao je Eddie Hearn za DAZN Boxing Show o Joshuinom potencijalnom protivniku za prosinac bude li propala borba protiv Tysona Furyja:

– Njegov potencijalni protivnik mora biti netko iz Top 10. Čim počnem spominjati imena cijena raste. Zadnje što AJ želi je lagana borba.

Posebno se osvrnuo na potencijalne kandidate koje je spomenuo na početku intervjua.

– Imate Filipa Hrgovića koji je upravo pobijedio, ali je imao loš nastup. Zhilei Zhang je izgledao dobro i Otto Wallin je imao vrlo tijesnu borbu s Furyjem. Dillian Whyte je jako dobar i opasan borac. Želio bih dati Dillianu borbu u studenom, a potom će meč dobiti i AJ – istaknuo je Eddie Hearn, te podvukao:

– Ti se dečki moraju aktivirati. Dillian se borio u ožujku 2021., a onda je njegova sljedeća borba bila sada u travnju. Svi oni, uključujući AJ-a, imaju jednu borbu godišnje zbog pandemije. Želim ih aktivirati. Joshui će biti teško boriti se svaka tri mjeseca kada mu nestane samopouzdanja. Sinoć sam razgovarao s AJ-em i njegova je poruka jasna: ‘Ako je Fury ozbiljan, učinimo to’. A ako se to ne dogodi, imamo i rezervni plan.

Odgovori

Back to top button