Boks

John Fury prognozirao ishod meča između Joycea i Zhanga, a Jonesu poručio: Tyson će te razbiti

John Fury, otac WBC prvaka Tysona, izbio je svoju prognozu uoči revanša u teškoj kategoriji između Joea Joycea i Zhileija Zhanga.

Nakon poraza u travnju, Joyce je aktivirao klauzulu za uzvratni meč protiv Zhanga, koji je dogovoren za 23. rujna u Wembley Areni u Londonu.

A prva je borba završila prekidom u šestoj rundi. Naime, nakon silnih Big Bangovih udaraca Joyceovo oko se potpuno zatvorilo, te je sudac odlučio prekinuti meč.

Joyce je izgubio WBO-ov pojas privremenog prvaka, a time i svoje mjesto u redu za borbu s trenutačnim prvakom Oleksandrom Usykom.

Otac Tysona Furyja vjeruje kako će meč između Joycea i Zhanga ponovno završiti prekidom, a Kinez još i bolji.

– Zhang će ponovno stvarati probleme Joyceu, jer može udarati bez prestanka. Ne bude li se Joe kretao u ringu, gledat ćemo isti scenarij kao i u prvom meču. A Zhang će vjerojatno biti još bolji. Kako meč bude dulje trajao, tada bi Joyceu oko moglo ponovno naticati od Zhangovih udaraca. Mogao bi imati lice poput Johna Merricka (Čovjek-slon, op.a.), zar ne? – rekao je John Fury i dodao:

– Bez obzira koliko ste hrabri i koliko želite pobjedu, ako ne vidite problem onda se u to nemojte upuštati. Naravno da ću navijati za Britanca i nadam se da će pobijediti. Želio bih da Joe dokaže kako nisam u pravu, ali ako se ne bude kretao i izbjegavao Zhangove udarce, naći će se u nevolji.

Otac WBC-ova prvaka dotaknuo se moguće borbe između Tysona Furyja i Jona Jonesa, te poručio UFC-ovom borcu:

– Tyson će te razbiti. Izlaktarit će te i napraviti 20 šavova na licu. Vjerojatno će ti odgristi i uho.

Jon Jones će 11. studenog u New Yorku braniti pojas UFC-ovog prvaka teške kategorije protiv Stipe Miočića.

Odgovori

Back to top button