Boks

Joe Joyce tvrdi kako je bolji od AJ-a: Nokautirao bih Joshuu

Britanski teškaš Joe Joyce ističe kako je njegov sunarodnjak i bivši prvak Anthony Joshua nazadovao kao borac i osjeća da je u ovoj fazi svoje karijere bolji boksač od njega.

Međutim, Joyce (15-0, 14 KO) vjeruje kako se Joshua neće boriti protiv s njim već će uzeti meč protiv Dilliana Whytea.

Juggernaut je, nakon nedavnog londonskog meča u kojem je Joshua nadjačao Franklina prošlog vikenda, izjavio kako bi obojicu nokautirao.

Ističe kako se 33-godišnji AJ borio slično kao što je to činio u revanšu s Andyjem Ruizom Jr.-om u prosincu 2019. godine, kada se služio samo pojedinačnim udarcima.

Joshua ima novog trenera Derricka Jamesa, koji mu nije usadio ništa novo.

– Nokautirao bih ih obojicu, imali su vrlo blijed nastup – komentirao je Joe Joyce meč u kojem je Joshua pobijedio Franklina, te dodao:

– Ne sumnjam kako bih ih prisilio na prekid, baš ništa nisu pokazali. A Joshua je po mom mišljenju nazadovao. Koristio je pojedinačne udarce i boksao kao u drugoj borbi protiv Ruiza. Nedostajale su mu kombinacije. Uvijek sam AJ-a želio sustići, ali sad imam dojam da sam ga prestigao. On zna da mu prijetim i sigurno će tražiti meč protiv Whytea.

Joyce tvrdi kako je spreman boksati protiv najboljih teškaša svijeta Furyja, Wildera, Usyka, pa i Joshue, no prvo ga čeka meč protiv Kineza Zhileija Zhanga.

Njihova borba održat će se 15. travnja na priredbi u Copper Box Areni u Londonu.

Odgovori

Back to top button