Boks

Joe Joyce otkrio protiv koje se dvojice sunarodnjaka želi boriti

Britanski teškaš Joe Joyce se nakon dva teška poraza protiv Zhileija Zhanga prošli mjesec vratio pobjedom, u posljednjoj rundi je nokautirao Kasha Alija.

Juggernaut traži novu priliku kako bi se vratio u elitno društvo teške kategorije, te je nedavno otkrio dvojicu boksača koje bi želio za protivnike u sljedećim mečevima ili barem jednog od njih.

Još je početkom prošle godine bio jedan od najopasnijih boraca u svojoj diviziji nakon što je postao WBO-ov privremeni prvak nakon pobjede protiv Josepha Parkera.

No lanjski porazi protiv Zhang zaustavili su Joycea na putu prema vrhu i brutalno ga spustili na zemlju.

U želji da se ponovno vrati u društvo najbolji sada je prozvao dvojicu svojih sunarodnjaka – Dereka Chisoru i Dilliana Whytea.

– Derek Chisora ​​je jedan od potencijalnih kandidata i treba ga dodati na popis. Želio sam se boriti protiv Chisore ranije u karijeri dok sam bio s Davidom Hayeom i Ringstar Promotions, ali on se nije želio boriti protiv mene – rekao je Joe Joyce i dodao:

– Također bih se želio boriti i protiv Dilliana Whytea. To bi također bila velika borba i meč koji ljudi žele vidjeti. Stilovi stvaraju borbe i mislim da bi se naši stilovi dobro uklopili. Sigurno bi fanovima to bila zabavna borba.

Odgovori

Back to top button