Boks

Jedna od najboljih boksačica svijeta poručila kako bi mogla prebiti youtubera Jakea Paula

Claressa Shields je svoju posljednju boksački meč imala u ožujku kada je odlukom sudaca pobijedila Kanađanku Marie-Eve Dicaire.

Amerikanka se potom otisnula u slobodnu borbu gdje je u lipnju na PFL-ovoj priredbi prekidom u trećoj rundi svladala Brittney Elkin.

A svoj sljedeći nastup u MMA-u ima 27. listopada na finalnom turniru PFL-a na kojem će nastupiti i naš Ante Delija, koji će se protiv Brazilca Brune Cappelozze boriti za nagradu od milijun dolara.

Jedna od najboljih svjetskih boksačica je nedavno poručila kako bi mogla prebiti YouTube zvijezdu Jeka Paula, te ju poprilično zasmetala njegova izjava kako bi njena borba trebala biti uvodni meč uoči njegovog nastupa.

– Zavrijedila sam da me poštuju, a ja nikad ne bih nastupila u meču prije Jakeove borbe – istaknula je Claressa Shields i dodala:

– Prava sam boksačica i ne želim ništa govoriti protiv Tyrona Woodleyja ili Jakea Paula. A Paula bih mogla pobijediti u težinskoj kategoriji u kojoj se trenutačno nalazim.

Claressa Shields je vlasnica WBA, WBC, IBF i WBO prvakinja svijeta u dvije težinske kategorije, te dvostruka olimpijska pobjednica na Igrama u Londonu i Riju.

– Nikada se ne bih borila protiv nekoga tko ne posjeduje vještine koje ja imam – naglasila je 26-godišnja američka borkinja.

Odgovori

Back to top button