Boks

Jakea Paula ne zanima MMA: Tamo bi me brzo uhvatili i ugušili

Poštujem MMA borce, no kada bih se borio protiv nekog od njih brzo bi me uhvatili i ugušili. Malo sam trenirao s AJ Agazarmom i on me ugušio. No boksački ring je moj teritorij. Dolazite u moje područje i sve je drugačije – kazao je YouTube zvijezda Jake Paul koji u nedjelju boksa svoj četvrti profesionalni meč protiv bivšeg UFC-ova prvaka velter kategorije Tyrona Woodleya.

Youtuber je u svojoj karijeri pobijedio kolegu AnEsonGia, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona te nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena. U sva tri meča slavio je nokautom.

Jake Paul se ozbiljno zagrijao za boks i u tome je zasad vrlo uspješan. Tijekom priprema je vježbao s boksačima, ali i s MMA borcima. Dobro je upoznat s vještinama jednih i drugih.

– Boksači su drugačiji, sa svojim udaračkim tehnikama su mnogo efikasniji. Oni pogađaju u serijama te imaju posebno kretanje glave. Sparirao sam s mnogo MMA boraca i vidio sam kako je to drugačiji sport. To je kao da uspoređujete jabuke i naranče, ili da ribu izvadite iz vode – dodao je Jake Paul.

Odgovori

Back to top button