Boks

Jake Paul želi u kolovozu boksati protiv Mikea Tysona

Velika YouTube zvijezda 25-godišnji Jake Paul dosad je imao pet boksačkih mečeva i u svima je pobijedio. U posljednje tri borbe svladao je bivše UFC-ove borce Bena Askrena i dvaput Tyrona Woodleya.

Jake razmišlja o svom sljedećem suparniku s kojim bi boksao negdje u kolovozu. Složio je popis od šest potencijalnih protivnika, a među njima je bio i Tommy Fury.

No sada se sve glasnije počelo govoriti o potencijalnom meču između bivše Disneyjeve zvijezde i boksačke legenda Mike Tysona.

Paul i Iron Mike su dobri prijatelji, a youtuber vjeruje kako bi mu borba protiv Tysona mogla donijeti posebno mjesto u boksačkoj povijesti, kao kada je njegov brat Logan Paul boksao u ekshibicijskom meču protiv Floyda Mayweathera.

Jake Paul je za Mirror Fighting objasnio kako želi borba protiv Mikea Tysona, koji je nakon pobjede protiv Roya Jonesa prije godinu i pol dana izjavio kako mu treba samo mjesec dana da se spremi za novi meč.

Youtuber ne bi imao problema udariti 30 godina starijeg Irona Mikea.

– Pa, on i dalje udara fokusere poput luđaka, u nevjerojatnoj je formi. Ima desetak kilograma više i mnogo je iskusniji od mene. Ma to bi bila sjajna borba – kazao je Jake Paul.

Odgovori

Back to top button