Boks

Jake Paul poručio Jorgeu Masvidalu i Nateu Diazu: Sada ste vi na redu

Jake Paul je drugi put pobijedio Tyrona Woodleya. Poznati youtuber je u glavnoj borbi boksačke priredbe u Tampi i uzvratnom okršaju nadjačao bivšeg UFC-ovog prvaka. I to brutalnim nokautom.

Paul je sjajnim krošeom pogodio Woodleyja koji se srušio kao pokošen.

– Uoči meča sam izjavio kako sam u formi i izgledati fizički bolje od Jakea. A onda sam pogledao reprizu i zapitao se ‘zašto sam spustio lijevu ruku?‘ – rekao je Tyron Woodley i dodao:

– Obje ruke sam držao gore i sprema se blokirati udarac, jer sam znao da stiže. Ne znam zašto sam to učinio. Jedna je pogreška dovoljna da izgubiš meč.

YouTube zvijezda je tako na fantastičan način stigla do pete pobjede u karijeri.

Sve je počelo trijumfom nad kolegom youtuberom AnEsonGibom, a onda je svladao i bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona.

Paul je potom nokautom pobijedio nekadašnjeg UFC-ovog borca Bena Askrena, te dva puta zaredom Tyrona Woodleya (podijeljenom odlukom sudaca i nokautom).

– Tyron je legenda i nemojte mu oduzimati ništa od njegove karijere kao UFC-ova prvaka. Prihvatio je meč samo prije dva dva tjedna, jer je Tommy Fury otkazao borbu. Woodley je pravi borac – istaknuo je Jake Paul, te se osvrnuo na svoju pobjedu:

– Rekao sam što ću mu učiniti i to sam napravio. Bila je teška borba, ali sam dobro odradio posao. A imam i poruku za Jorgea Masvidala i Natea Diaza. Znam da to ne želite. S obojicom ću se obračunati idući put. Sada ste vi na redu. Samo raskinite ugovore s taticom Danom Whiteom. I vas ću na isti način završiti…

Odgovori

Back to top button