Boks

Jake Paul izgubio na okladi milijun dolara, ali Eddie Hearn neće uzeti taj novac

Boksačkom okršaju između Irkinje Katie Taylor i Portorikanke Amande Serrano, koji je po mnogima bio najveći meč u povijesti ženskog profesionalnog boksa, prethodio je i jedan zanimljiv kladiteljski dvoboj.

Naime, britanski boksački promotor Eddie Hearn i popularni youtuber Jake Paul, koji je predstavljao Amandu, kladili su se u milijun dolara.

A okladu je predložio Jake Paul, koji je najprije ponudio sav nakit kojeg je u tom trenutku imao na sebi u vrijednosti od pola milijuna dolara, a onda je taj iznos zaokružio.

Hearn se u prvom trenutku nećkao pa je protupitanjima kupovao vrijeme, jer sve se odvijalo pred kamerama.

Promotor je na kraju pristao, te se rukovao s Jakeom Paulom.

Katie Taylor je podijeljenom odlukom sudaca pobijedila Amandu Serrano, a youtuber je izgubio okladu.

No Hearn te novce neće dobiti, jer su obojica zamoljeni da povuku svoju okladu uz obrazloženje kako je neprimjereno da se promotori klade na borbu svojih štićenika, odnosno štićenica.

Hearn je stoga predložio da Jake Paul milijun dolara uplati u dobrotvorne svrhe, a da će njih dvojica preformulirati svoju okladu u nešto što nije financijski.

A takvo što mogla bi biti Paulova borba s nekim od Hearnovih boksača za koje je youtuber rekao da može pobijediti svakog od njih koji nije skupio deset ili više borbi.

– Povukao se iz oklade, jer nije mogao sudjelovati zbog nekih pravnih razloga. Mislim da ćemo sada pokušati nešto drukčije dogovoriti kako bi uplatili novac u humanitarne svrhe – rekao je Jake Paul, te potvrdio raniju izjavu Eddieja Hearna.

Odgovori

Back to top button