Boks

Iron Mike zadovoljan onim što Ngannou pokazuje na treninzima uoči meča protiv Furyja

Manje od mjesec dana ostalo je do boksačkog meča između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua. Bivši UFC-ov prvak debitirat će u boksačkom ringu protiv jednog od trenutačno najboljih teškaša na svijetu.

A Kamerunac je za taj meč zatražio pomoć legendarnog Mikea Tysona koji je rado prihvatio poziv.

Uoči priredbe koja će se održati 28. listopada u Saudijskoj Arabiji organiziran je otvoreni trening u kojem su sudjelovali Ngannou i njegov trener Iron Mike.

Mnogi su ostali razočarani onim što je Francis pokazao, no Mike Tyson je zadovoljan, te ističe kako svaki dan napreduje.

– Ne mogu Ngannoua naučiti kao što sam ja boksao. Mi imamo različite stilove i on neće boksati kao ja. Francis će boksati svojim stilom, u tome je jako dobar. I to nije za svakoga. Za mene je odličan, a većina misli kako to nije dobro – istaknuo je Mike Tyson i podvukao:

– Vidjet ćete kako on stalno napreduje. Raduje me što mu mogu pomoći i da smo sve stavili u red. Ngannou se bori protiv jednog od najvećih borca, pa možda i s najboljim boksačem u povijesti. Veselim se tom meču i drago mi je što sam ga potaknuo da pokuša učiniti nemoguće.

Odgovori

Back to top button