Boks

I Tommy Fury želi još jedan meč s YouTube zvijezdom: Mogu završiti Jakea Paula

Britanac Tommy Fury, mlađi brat WBC-ova prvaka Tysona Furyja, prošlog je vikenda svladao Jakea Paula, kojem je to bio prvi poraz u karijeri.

Pobijedio je podijeljenom odlukom sudaca, no mnogi vjeruju kako je do trijumfa stigao sretno i spretno.

Ishod je mogao biti posve drugačiji da sudac u petoj rundi Jakeu nije oduzeo bod nakon što ga je triput opomenu zbog udaranja Tommyja iza glave.

– U kampu sam dvaput obolio i ozlijedio ruku, ali sam stojeći sve odradio. Ovo nije bio moj najbolji nastup. Izgubio sam i ne tražim izgovor. Vratit ću se i pobijediti. Vraćam se jači! – kazala je YouTube zvijezda, koja će vjerojatno tražiti revanš.

Tommy Fury raduje se uzvratnom meču.

– Jake nije učinio mnogo, ali to je sve što ima. Nemojte zaboraviti da ja imam 23 godine, a teret cijelog svijeta je bio na mojim leđima. Supruga je rodila prije tri tjedna i mnogo se toga dogodilo. Pobjeda me učinila još sretnijim, a i pojas koji sam osvojio – rekao je Tommy Fury i dodao:

– Premda Jake Paul nije toliko loš, osjetio sam kako ga mogu završiti. Budemo li se u budućnosti ponovno sreli u ringu, sigurno ću doći do finiša. I sada se to moglo dogoditi da sam ga malo više pritisnuo.

Odgovori

Back to top button