Boks

Hearn potvrdio kako se Joshua u kolovozu bori s Whyteom, a u prosincu protiv Wildera

Joshuin promotor Eddie Hearn otkrio je kako će bivši boksački prvak do kraja godine imati dvije borbe, u kolovozu će se boriti s Dillianom Whyteom, a u prosincu protiv Deontaya Wildera.

Također je potvrdio kako je primio poruku od Furyjeva tima o potencijalnoj borbi. Tyson traži protivnika za ljeto, pa je sada svoju pozornost ponovno usmjerio na AJ-a.

Već je bilo najavljeno kako se AJ vraća u kolovozu i to najvjerojatnije protiv Dillian Whytea, a zatim ga u prosincu u Saudijskoj Arabiji čeka meč protiv Deontaya Wildera.

Hearn priznaje kako su zainteresirani za borbu s Furyjem, ali je malo vjerojatno da će odstupiti od svojih planova, te želi vjerovati u iskrenost WBC-ova prvak.

– Furyjev tim je pokazao interes za borbu protiv Joshue, ali on ima meč u kolovozu i prosincu. No još ću proći kroz njihovu ponudu i vidjeti koliko je sve to stvarno – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– No sada se držimo plana: Whyte u kolovozu i Wilder u prosincu. Ovaj tjedan ponovno imamo sastanak u Saudijskoj Arabiji i vidjet ćemo što će se dogoditi. Ne budemo li postigli dogovor, onda se sto posto okrećemo borbi s Furyjem.

Vlasnik Matchrooma ističe kako neće odustati od meča protiv Wildera samo da bi se Joshua borio protiv kralja Cigana.

– Naravno da Joshuu zanima meč protiv Furyja, ali moramo voditi računa i o njegovom samopouzdanju budemo li jednog dana dogovorili njihov meč – podvukao je Eddie Hearn.

Saudijci su i dalje vrlo ozbiljni u želji da u prosincu prirede veliki boksački spektakl na kojem bi nastupili Fury i Usyk, te Joshua i Wilder.

Odgovori

Back to top button