Boks

Hearn najavio sljedeći Hrgovićev meč: To je ogromna borba koja može usmjeriti Filipovu karijeru

Filip Hrgović se za manje od mjesec dana vraća u ring. Najbolji hrvatski boksač nastupit će 12. kolovoza na priredbi u londonskoj O2 Areni protiv Australca Demseyja McKeana.

Event će predvoditi okršaj između Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea.

Boksački promotor Eddie Hearn najavio je meč neporaženog Filipa te istaknuo kako će ta borba imati ogroman učinak među teškašima.

– Obavezni izazivač za IBF-ov svjetski naslov Filip Hrgović boksa protiv Demseyja McKeana. I Australcu se otvara prilika oduzeti Hrgoviću mjesto izazivača – rekao je Eddie Hearn i dodao:

– Sada sa sigurnošću znamo da će pobjedniku meča Usyk – Dubois odmah biti naređena borba protiv IBF-ova izazivača.

Prema Hearnovim riječima, najbolji hrvatski boksač, prođe li MyKeana, odmah mogao dobiti borbu za naslov. Poznati promotor je to potvrdio i u intervjuu za Matchroomov YouTube kanal.

– Meč između Hrgovića i McKeana bit će sjajna i posebno važna za tešku kategoriju. Demsey bi pobjedom istupio na veliku scenu i uzeo mjesto obveznog izazivača – kazao je Eddie Hearn i podvukao:

– Isto znači i za Hrgovića, za koga se odavno govori da je među najboljim teškašima na svijetu. Filip će u tom meču tražiti potvrdu da se sljedeći put bori za naslov. Pobjednik će odmah biti postavljen za sljedećeg izazivača i čekat će pobjednika borbe između Usyka i Duboisa. To je ogromna borba koja može usmjeriti Filipovu karijeru k vrhu.

Odgovori

Back to top button