Boks

Hearn ističe kako nije prekršio dogovor s Furyjevim timom

Jedan od Furyjevih promotora Frank Warren iskazao je svoje nezadovoljstvo što je Eddie Hearn u ponedjeljak otkrio kako je postignut dogovor, te da su potpisani ugovori za dva boksačka meča između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja. Navodno je bio dogovor da obje strane istovremeno objave vijest kako je dogovorena borba za apsolutnog prvaka svijeta.

– Nismo sretni, jer su tu informaciji sa svima već podijelili. No još imamo posla i svi želimo da se ta borba održi – rekao je Frank Warren.

Oba meča trebala bi se održati ove godine, a još se ne zna datum i mjesto održavanja prve borbe. Bit će to okršaj za ujedinjenje titula, Joshua je vlasnik WBA, IBF i WBO naslova, a Fury ima pojas WBC-ova prvaka.

– Nismo željeli napraviti veliku najavu već samo podijeliti informaciju kako je sve dogovoreno. Razgovarao sam s Furyjevim timom i bili su sretni su ugovori potpisani, jer to je stvarno dobra vijest. No, još uvijek neke stvari moramo riješiti… – istaknuo je Eddie Hearn i dodao:

– Frank je mislio kako je dogovoreno da ćemo napraviti objavu, ali to nije bilo tako. Prošao sam kroz to s Furyjevim timom i bili su sretni da se to spomene. Nije da sam tu vijest objavio na društvenim mrežama.

Glavni organizator super borbe još dodatno objasnio što se dogodilo.

– Pitali su me jesam li čuo da su svi potpisali, je li to točno? Odgovorio sam im: da, jesmo i sada trebamo dogovoriti datum i mjesto. Mislim da bismo svi trebali ovo proslaviti. Još ima posla, ali je i ovo dobra vijest – dodao je Eddie Hearn.

Odgovori

Back to top button