Boks

Hearn: Hrgović bi se mogao boriti protiv Usyka odustane li Fury od meča za apsolutnog prvaka

Saudijci se i dalje nadaju kako će u prosincu organizirati veliki boksački spektakl na kojem će nastupiti četvorica trenutačno najvećih teškaša na svijetu.

Priredbu bi trebao predvoditi obračun za ujedinjenje naslova između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka, dok bi u meču za zagrijavanje trebali nastupiti Anthony Joshua i Deontay Wilder.

Čini se kako je polovica plana pred realizacijom, jer Joshuin promotor Eddie Hearn tvrdi kako će sljedeći tjedan vrlo vjerojatno dogovoriti borbu između AJ-a i Brončanog bombardera, no kada je drugi dvoboj u pitanju vrlo je sumnjičav.

– Na dobrom smo mjestu. Cijelo vrijeme sam govorio da je naš odnos s princom Khalidom i Skill Challengeom vrlo dobar. Treba vremena, u to nema sumnje. Imali smo sastanke i mnogo smo razgovarali. Napredujemo i uskoro bi mogli riješiti papirologiju. Vidjet ćemo se u ponedjeljak što je odličan znak – rekao je Eddie Hearn i nastavio:

– Ne sumnjam da ćemo doći do borbe između Joshue i Wildera, ali smo također usredotočeni i na 12. kolovoza za kada želimo AJ-u dogovoriti još jedan meč.

Slavni promotor misli kako Fury neće prihvatiti borbu protiv Usyka, koji će se sigurno naći na toj velikoj priredbi.

Ne bude li Kralj Cigana uzeo tu borbu, tada bi se Ukrajinac mogao boriti protiv IBF-ova izazivača Filipa Hrgovića.

– Usyk će se sigurno pojaviti na priredbi u Saudijskoj Arabiji, a njegov bi protivnik mogao biti Filip Hrgović, on je sljedeći na redu. Ne bude li Fury prihvatio borbu za apsolutnog prvaka, tada se Usyk mora boriti prema svojoj dužnosti – dodao je Eddie Hearn.

>>> Pogledajte kako je borac od 167 kg na Prvenstvu Hrvatske u savateu ispao iz ringa i umalo pao na sutkinju

Odgovori

Back to top button