Boks

Hearn: Fury će vjerojatno odbiti meč protiv Usyka, ali imat ćemo borbu između Joshue i Wildera

Slavni boksački promotor Eddie Hearn sumnja da će Tyson Fury prihvatiti borbu protiv Oleksandra Usyka za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji koja bi se trebala održati krajem godine u Saudijskoj Arabiji.

Vlasnik Matchroom Boxinga je usput otkrio kako to neće omesti planove, te potvrdio meč između Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera.

Naime, Skill Challenge Entertainment preuzeo je na sebe organizaciju priredbe, te žele u prosincu organizirati boksački spektakl koji bi predvodio okršaj za apsolutnog prvaka teške kategorije između Furyja i Usyka, a na istoj priredbi boksali bi Joshua i Wilder.

No zasad je to samo želja, a da bi se ona realizirala prvo se sve strane moraju složiti.

Hearn je u nedavnom intervjuu potvrdio kako će se Joshua boriti s Wilderom bez obzira bude li Fury odustao od obračuna protiv Usyka.

– Jamčili su nam da će se AJ boksati protiv Wildera bez obzira hoće li se Fury dogovoriti s Usykom. A ja sumnjam da će prihvatiti tu borbu. Tyson negdje lebdi i vjerojatno će na kraju odbiti meč protiv Usyka – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– Jednostavno mislim da je tražio mnogo novca, a on zna koliko je teška borba protiv Oleksandra Usyka. Dobro ga svi poznajemo i on misli da ima posljednju riječ. Vjerojatno će tražiti određeni iznos honorara, ali mislim da mu Skills Challenge neće udovoljiti zahtjevu i tako će to završiti. No zato ćemo imati meč između Joshue i Wildera.

Odgovori

Back to top button