Boks

Georgesa St-Pierrea oduševio Paulov nastup: Jake nije nasjeo na Silvine trikove

Jake Paul je prošlog vikenda na boksačkoj priredbi u Glendaleu izborio šestu pobjedu u profesionalnoj karijeri.

Poznati youtuber je nakon osam rundi stigao do najvećeg trijumfa u karijeri, jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je bivšeg UFC-ovog prvaka Andersona Silvu.

Paulov nastup protiv jednog od najboljih MMA boraca u povijesti posebno je oduševio još jednu legendu slobodne borbe Georgesa St-Pierrea. Nekadašnji UFC-ov prvak bio je gost na eventu.

– Jake Paul me impresionirao, njegov nastup je odličan. Vidjelo se koliko je napredovao od posljednjeg meča i bio je poprilično discipliniran. Nije nasjeo na Andersonove trikove. Sjajno se borio i nije srljao, bio je strpljiv i dobro pogađao u tijelo. Kada je trebalo odlično se branio, baš je ima dobar nastup – istaknuo je Georges St-Pierre i dodao:

– Napadao je s mnogo udaraca u tijelo i to je bilo ključno u toj borbi. Anderson se tijekom karijere često služio trikovima, izgledao je kao u Matrixu. Protivnici na to padnu, naljute se i pokušaju mu skinuti glavu, ali Paul na to nije nasjeo. Napadao je tijelo i to koristio kako bi izradio udarce u glavu, to je bilo jako pametno.

Odgovori

Back to top button