Boks

Gabrijel i Pero Veočić vodili trening u BK Torcidi na Poljudu

Najuspješniji hrvatski boksač, olimpijac GABRIJEL VEOČIĆ i izbornik seniorske reprezentacije PERO VEOČIĆ, vodili su trening u Boksačkom klubu Torcida na Poljudu.

Među brojnim Torcidinim boksačima, dvostrukim ekipnim prvacima Hrvatske, koje uspješno vodi predsjednik i glavni trener DRAŽEN BURIĆ uz trenera MATU DOMAZETA, bili su i mladi reprezentativci JAN MOROVIĆ i ŠIME ČERINA, a trenirala je i juniorska reprezentativka iz BK Broda ANA JUKIČIĆ koja se nalazi na odmoru u Dalmaciji.

Torcidini treneri DRAŽEN BURIĆ i MATE DOMAZET, te svi boksači bili su oduševljeni što mogu trenirati s najboljim hrvatskim reprezentativcem, srebrnim na ovogodišnjim Europskim igrama i prvakom Europe U-22 GABRIJELOM VEOČIĆEM i što im trening vodi seniorski izbornik PERO VEOČIĆ koji je proglašen i za najboljeg hrvatskog boksačkog trenera.

Veočići kreću s uvodnim pripremama za sezonu u kojoj će sve biti podređeno nastupu na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, a dio priprema ponovo će provesti na Kubi kao i prošlog ljeta.

Torcidin trener Dražen Burić koristi svaku mogućnost za treniranje s najboljima za razvoj i napredak svoj boksača, što se najbolje pokazuje kroz rezultate – u kratko vrijeme od formiranja kluba, BK Torcida je dvaput zaredom osvojila titulu u Hrvatskoj boksačkoj ligi, a mladi torcidaši, uz pojedinačne titule i medalje na državnim prvenstvima, već nastupaju i u reprezentaciji Hrvatske na europskim prvenstvima juniora, mlađih seniora i seniora U-22. PERO i GABRIJEL VEOČIĆ u četvrtak, 10. kolovoza 2023. bit će gosti BK Torcide na europskom spektaklu HAJDUK – PAOK na Poljudu.

Otac i sin iz Slavonskog Broda vjerni su Hajdukovi navijači i članovi kluba, a u Hajdukovoj majici ponosno je pozirala i juniorska reprezentativka, Brođanka ANA JUKIČIĆ.

Odgovori

Back to top button