Boks

Furyju bi boksački meč protiv Ngannoua izgledao kao da se bori s bilderom

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou visoko na popisu želja ima boksački meč protiv Tysona Furyja.

Kamerunac je nedavno napustio UFC, jer mu promocija nije ispunila neke zahtjeve među kojima je bilo da može boksati.

No Predator će zasad morati pričekati, jer Fury trenutačno pregovara s Usykom za meč kojim bi ujedinili naslove teške kategorije.

Kralj Cigana je zainteresiran za meč protiv Ngannoua, ali još se nekoliko teškaša zanima za taj okršaj, kao na primjer Deontay Wilder.

– Ponuda za Ngannoua je spremna. Ne bude li se Usyk želio boriti pokušat ću dogovoriti meč protiv Ngannoua. Ugovorit ćemo dvije borbe, jednu u boksačkom ringu, a drugu u kavezu. Nikada nisam tražio da se borimo u ringu, želja mi je to odraditi u kavezu – rekao je Tyson Fury i dodao.

– Dogovor je bio kavez i MMA rukavice. Obračun u boksačkom ringu ne bi imao smisla, to bi izgledalo kao da se borim s bilderom iz neke lokalne dvorane. Ali u kavezu s rukavicama od četiri unce, sve je moguće.

Kralj Cigana nije upoznat s Francisovim boksačkim kvalitetama.

– Nikada nisam vidio Ngannoua kako boksa. On je bio UFC-ov prvak, ali mene MMA borba ne zanima. Ja sam za borbu na nogama i nisam zainteresiran za hrvanje – istaknuo je Tyson Fury, te otkrio kako mu je svejedno s kime će se boriti, Usykom ili Ngannouom:

– Nije važno, obojicu ću lakoćom razvaliti. Možemo ugovoriti i ‘tag team’ borbu u kojoj će se oni izmjenjivati kroz 12 rundi. Ma neka bude i 15 rundi po pet minuta, a oni se mogu izmjenjivati.

Odgovori

Back to top button