Boks

Fury priznao kako mu je dvoboj protiv Ngannoua bio jedan od težih mečeva u zadnjih 10 godina

Francis Ngannou ne samo da je izdržao svih deset rundi već je imao i sjajan nastup protiv jednog od najboljih boksača na svijetu Tysona Furyja.

Kamerunski udarač je na priredbi u Rijadu izgubio podijeljenom odlukom sudaca, ali posebno će ostati zabilježeno kako je u trećoj rundi srušio Kralja Cigana.

Bivši UFC-ov prvak bio je zadovoljan boksačkim debijem, te nije skrivao oduševljenje svime onime što je doživio proteklih dana u Saudijskoj Arabiji.

– Osjećam se fantastično. Drago mi je da sam dobio priliku dokazati kako i ja mogu boksati. Možda sam večeras ostao kratak za pobjedu, ali sam pokazao da mogu gristi – rekao je Francis Ngannou i dodao:

– Ja sam borac i spreman boriti se bilo kada. Možemo odraditi revanš u bilo kojem trenutku. Siguran sam da ću biti još bolji, to je bio moj prvi boksački meč. Nastavit ću trenirati i raditi još jače, vjerujem da ću iskustvom steći još bolji osjećaj za boks. Budite spremni, sigurno se vraćam!

A WBC-ov prvak Tyson Fury priznaje kako ga je Ngannou iznenadio vještinama i pristupom u meču.

– To nije bilo u scenariju. Francis je odličan borac koji snažno udara. Mnogo je bolji boksač nego što smo mislili, nezgodan je protivnik i jako ga poštujem. Iznenadio me čudnim stilom i što nije išao prema naprijed. Stajao je dalje od mene, čekao je moje udarce i pokušavao je kontrirati. Dobar je borac, bio mi je to jedan od najtežih mečeva u posljednjih deset godina – istaknuo je Tyson Fury, te je objasnio situaciju iz treće runde kada je završio u nokdaunu:

– To je dio boksa. Ponovo sam dobio udarac u stražnji dio glave. Nisam bio pretjerano uzdrman, sve je bilo OK. Na kraju sam pobijedio i to je najbitnije.

Odgovori

Back to top button