Boks

Frank Warren reagirao na Usykov dogovor sa Saudijcima: I sada je Tyson Fury pohlepna osoba

Furyjev promotor Frank Warren komentirao je potez Oleksandra Usyka i njegov dogovor za suradnju s promotorskom kućom Skill Challenge Promotions koju vodi Princ Khalid iz Saudijske Arabije.

Warren tvrdi kako to dokazuje Usykovu pohlepu i želju da boksa samo mečeve u kojima može dobro zaraditi.

Ukrajinski boksač je nakon potpisivanja ugovora najavio kako će u suradnji sa Saudijcima sudjelovati u organiziranju meča protiv Tysona Furyja.

– Znamo kako se Tyson Fury ne želi boriti, ali mi ćemo pokušati dogovoriti taj meč – kazao je Oleksandr Usyk.

A Frank Warren naglašava kako je sada svima jasno zašto se okršaj između Furyja i Usyka nije dogovorio ranije ove godine.

– Sve što Usyka zanima je velika plaća i borba u Saudijskoj Arabiji gdje može dobro zaraditi. Ne krivim ga. No onda nemojte govoriti da je Tyson Fury pohlepna osoba. Idete u Saudijsku Arabiju jer oni bolje plaćaju – kaže Frank Warren i nastavlja:

– Ako ste plaćeni tri ili četiri puta više, hoćete li to zvati pohlepom, dobrim biznisom ili kako god, a to nije do Tysona Furyja. To je razlog zašto se Usyk nije želio boriti protiv Furyja u Velikoj Britaniji. Ponudili smo mu tu borbu za ljeto i šutjeli smo o tome. Od Usyka nismo dobili nikakav odgovor.

Odgovori

Back to top button