Boks

Frane Radnić izgubio na bodove protiv Johna Hedgesa, sjajna priredba Boška Mišića u Neumu

Prošlog vikenda su širom Europe nastupili boksači s HSPBS licencijom. U Klagenfurtu su nastupili Frane Radnić koji je izgubio na bodove u šest rundi od Britanca Johna Hedgesa, te Igor Mihaljević koji je prekidom u prvoj rundi izgubio od srpskog borca Dušana Veletića.

Na turniru u Londonu je nastupio Matija Petrinić koji je izgubio od domaćeg boksača Joshue Frankhama prekidom u drugoj rundi.

U West Midlandsu je nastupio Ivica Gogošević koji je izgubio na bodove u šest rundi protiv Britanca Aarona McKenna, dok je u Boltonu Ivan Njegač izgubio od domaćeg boksača Jakea Abrola prekidom u drugoj rundi.

Boško Mišić je organizirao sjajnu priredbu u profesionalnom boksu na vrhu hotela Jadran u Neumu.

Ukupno je na programu bilo sedam mečeva u kojima su nastupila sedmorica boksača sa HSPBS licencom koji su svi bili uspješni.

Boško Mišić je u glavnom meču pobijedio Bugarina Evgenija Borisova prekidom u drugoj rundi, s Petar Nosić je bio uspješan protiv Selmira Sinanovića prekidom u trećoj rundi.

Almin Oglić je svladao Sinišu Marinovića prekidom u drugoj rundi, dok je Tomislav Sentić nadjačao Gorana Panića prekidom u prvoj rundi.

Filip Cvrlje je pobijedio Bugarina Kristijana Kirilova na bodove u četiri runde.

Na priredbi su nastupila i dva predstavnika MTK Zagreb Gyma nakon što je zbog otkaza nekih boksača odgođena priredba koja se 12. rujna trebala održati u Zagrebu.

Vito Jelčić je pobijedio Demira Gulamića prekidom u drugoj rundi, a Alban Morina je remizirao protiv Edisa Biberovića.

Odgovori

Back to top button